MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS
vacature Office Manager Vastgoed - Management Assistant Immo - Medewerker customer support

Immo te Heist-op-den-Berg en Vilvoorde

✓ Warme aanpak

✓ Bezoek in het weekend

✓ Gratis waardebepaling


Bent u op zoek naar immo in de ruime omgeving van Heist-op-den-Berg? We ontvangen u met plezier bij Briljantimmo. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de vastgoedsector en staan u met veel enthousiasme bij in het maken van verstandige keuzes. Dankzij onze grondige kennis van de vastgoedmarkt zijn wij uw ideale partner. Ons immokantoor ligt in Elewijt, bij Vilvoorde. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan immo beschikbaar in de ruime omgeving van Heist-op-den-Berg, Zemst, Elewijt, Vilvoorde en Boortmeerbeek.

 

Bent u opzoek naar een immokantoor?

Contacteer ons

 

Zorgeloos immo kopen of verkopen bij ons immokantoor in regio van Heist-op-den-Berg of Vilvoorde

Wij bieden u de beste prijs voor uw eigendom en een vlotte aankoop of verkoop. Wij voelen uw behoeften goed aan en stellen een uitgebreid aan -of verkoopplan op. Zo verzekeren we u van een  persoonlijke en warme opvolging. We verzorgen alle attesten en andere verplichtingen en maken een technische fiche van jouw pand op. Verder kunnen we voor de verkoop van uw pand:

·         Professionele foto’s maken

·         Advertenties plaatsen

·         Ons klantenbestand aanspreken

·        Homestyling van uw woning

·         Bezoeken organiseren

·         Onderhandelingen begeleiden

·         Volledige ontzorgingsservice

·         De verkoopovereenkomst opstellen

We helpen u graag verder met een vlotte verkoop van uw pand. Vraag uw  gratis schatting of waardebepaling dus nu aan. Wilt u een woning kopen? We geven u graag financieel advies. Daarnaast hebben we heel wat mooie woningen in de aanbieding. Bekijk bijvoorbeeld onze immo in Heist-op-den-Berg. We hebben mooie huizen te koop in Zemst. Bekijk ook onze woningen in Elewijt

 immokantoor

 

Kies voor schitterende immo in Heist-op-den-Berg of in ons immokantoor bij Vilvoorde

Bent u op zoek naar een specialist in immo in de ruime omgeving van Heist-op-den-Berg? U wordt warm ontvangen in ons immokantoor in Elewijt, bij Vilvoorde. We schatten uw woning gratis en begeleiden u bij het volledige proces. Of u nu een woning wilt aankopen of verkopen, bij ons immokantoor Briljantimmo in Elewijt, bij Vilvoorde, bent u op de juiste plaats. Bekijk onze recensies en vraag uw gratis schatting aan.

 

vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Heist op den berg vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde