MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS
vacature Office Manager Vastgoed - Management Assistant Immo - Medewerker customer support

Reviews


Sophie uit Mechelen

Een BRILJANT vastgoedteam! Dank jullie wel voor de perfecte verkoop van mijn appartement in Mechelen!
Lieve uit Hever

Leen en Fiona werken op een warme, persoonlijke manier, waardoor zowel de verkoper als de koper zich goed voelen bij de verkoop/aankoop.

Eerlijk verkopen is hun ding en daar zijn ze heel goed in. Ons huis was dan ook verkocht op de eerste kijkavond. Inmiddels zijn wij verhuisd en hebben we de sleutels aan de enthousiaste nieuwe eigenaars overhandigd. Echt een aanrader.


Ina uit Grimbergen

Zeer aangename en vriendelijke mensen die hun job met hart en ziel beoefenen.

Ze hebben steeds leuke woningen in de aanbieding. Mijn vriend en ik hebben reeds verschillende woningen bezocht met verschillende immokantoren, maar Briljantimmo stak er met kop en schouders bovenuit! Super leuke rondleiding gehad. Een echte aanrader!


Wouter uit Erps-Kwerps

Prima service!

Ons huis raakte snel verkocht en ze zorgden er voor dat zelfs in corona tijden alles zo vlot mogelijk geregeld raakte.


Nicole uit Mechelen

Super team! Erg professionele en zeer snel resultaten!
Jolien uit Eppegem

Ons eerste huisje heeft Briljantimmo verkocht.

Ik zou het zo opnieuw doen! Ze geven je een goed gevoel, super professioneel én ons huis was binnen de week verkocht!


Mevr J.Ueten uit Elewijt

Bedankt voor de samenwerking!

De verkoop van mijn huis verliep aanvankelijk niet goed. Na een maand besloot ik om Briljantimmo in te schakelen. Twee weken later was de verkoop, voor zo goed als de vraagprijs, een feit. De verdere afhandeling van de verkoop door Briljantimmo ging al even vlot en correct, zonder zorgen voor mij. Bedankt voor de samenwerking!


Kurt uit Boortmeerbeek

Zeker een van de beste makelaars in de buurt.

Waar andere makelaars rond de doekjes winden met verkooppraatjes is deze makelaar vanaf het begin zeer transparant en objectief en tevens ook zeer behulpzaam. Zeker aan te raden.


Linda uit Hever

Ouderlijk huis verkocht op de 1e bezoekdag

Het Briljant team is écht briljant. Zij werken correct en volgen hun zaken perfect op. Het contact was bijzonder aangenaam. Ons ouderlijk huis was verkocht op de 1e bezoekdag. Zeker niet twijfelen om bij hen te gaan.


Sam uit Mechelen

Goede communicatie

We werden vanaf het begin goed begeleid, door goede communicatie konden we snel alles afhandelen en hebben we op heel korte tijd onze woning gevonden. Briljant! ;)


Kris uit Eppegem

Blij met het resultaat!

Goede en duidelijk aanpak (vb. goed initieel inzicht in de markt gegeven), klantgericht (vb. bij vragen over het contract), snel en goed resultaat bij de verkoop van onze woning.


Toon uit Eppegem

Een echte aanrader!

Afgelopen zomer kochten we een woning via Briljantimmo. We werden ontvangen door zaakvoerder Leen die een zeer goede dossierkennis blijkt te hebben en meteen op al onze vragen een antwoord klaar heeft. De opvolging rond ons bod en vervolgens de afhandeling van de aankoop was uitstekend. Leen was steeds responsief en duidelijk in haar antwoorden. We kunnen dus met een gerust hart Briljantimmo aanraden aan eenieder die een woning wenst te kopen of verkopen.


Nora uit Mechelen

Top makelaars!

Ik wil Diona en Leen duizendmaal bedanken voor de vlotte verkoop van mijn huis op 1 dag! Het is een plezier om met jullie te mogen samenwerken. Jullie motivatie, energie, reactiesnelheid, enthousiasme, klantvriendelijkheid en toewijding zijn een enorme meerwaarde. Elke dag halen jullie het beste uit jezelf en dit allemaal voor de klant die bij jullie centraal staat. Ik kan jullie aan iedereen aanbevelen. Briljantimmo is een top makelaar en uniek in zijn soort!


Ingrid uit Eppegem

geen enkel probleem ondervonden.

Zeer vriendelijk Snelle afhandeling, zonder problemen Raad dit immokantoor iedereen aan.


Inge uit Steenokkerzeel

enthousiaste en zachte manier van aanpak

Op voorhand waren we vrij sceptisch over het samenwerken met een makelaar. Briljantimmo heeft ons het tegendeel zeer zeker bewezen, ze hebben ons fantastisch bijgestaan voor de verkoop van ons huis. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Hun kennis van zaken, vriendelijk onthaal & professionele aanpak resulteerden in een mooi eindresultaat. Hun enthousiasme & zachte manier van aanpak waren een doorslaggevende factor voor een zorgeloos parcours. Kortom: een top team!


Lea uit Elewijt

goede opvolging

wij hebben ons huis verkocht en dit was zeer correct gedaan. zeer goede begeleiding gekregen van Leen en haar collega. Steeds snel op de hoogte gebracht, veel informatie gegeven en goede opvolging. veel waardering voor hen en een aanrader.


Yves uit Vilvoorde

Prachtige samenwerking!

Leen en Diona hartelijk dank voor de prachtige samenwerking tijdens de verkoop van ons huis. Prachtig team die de verkopers steunt en bijstaat van het begin tot het einde en waar alles aangevraagd kan worden en ze houden tevens rekening met de wensen van de verkoper. Van onze kant mag je zeker rekenen op goede reclame.


Marc uit Nijlen

Niets dan lof

Niets dan lof voor dit professionele team. Het administratieve kluwen dat bij een verkoop komt kijken wordt volledig door de makelaar overgenomen. Niets dan lof voor Briljant Immo die voortaan mijn vastgoed transacties zullen overnemen. Bedankt alvast.


Martine uit Heist-op-de-Berg

een echte aanrader om mee te handelen

Lingier Diona zeer professioneel, vriendelijk , een eerlijk echt een aanrader om mee te handelen . Geeft je de juiste informatie en is ook behulpzaam om zo snel mogelijk een oplossing te zoeken . Hartelijk dank Martine


Chris uit Weerde

Top Team!

Bedankt aan jullie team die gezorgd heeft voor een vlotte pre-sale verkoop van onze woning. Wij kunnen Leen en Diona aan iedereen aanraden , TOP TEAM! Chris en Sabine.


Roland uit Houtem

alles perfect verlopen

Alles perfect verlopen , zowel nieuwe aankoop als verkoop appartement gedaan via Briljantimmo en heel goede begeleiding , niets op aan te merken.


Amber uit Willebroek

Zeker aan te prijzen

Een echte aanrader met een toffe aanpak van een presale dag waar iedereen die een afspraak had de kans had een voostel te doen. Doe zo verder...wij prijzen jullie zeker aan.


Karen uit Perk

Professionele begeleiding van begin tot einde

Professionele begeleiding van begin tot einde, vriendelijk onthaal, enthousiast, eerlijk en met kennis van zaken. Alles tot in de puntjes verzorgd met aandacht voor eventuele persoonlijke wensen. Een absolute aanrader!


Georgette uit Elewijt

Professioneel

Ik beveel Briljant immo ten zeerste aan bij iedereen, want dankzij hun professionaliteit was de verkoop van het huis vlot en snel verlopen. Bedankt, dames. Ga zo door, het is perfect.


Jan uit Hofstade

professionele aanpak

Bedankt Leen en Collega voor de professionele aanpak van de verkoop van ons huis .Alles goed georganiseerd en vlot verlopen.


Nicolas uit Kampenhout

huis verkocht in no-time

Wat een team ?. Ons huis verkocht in No-time. 2 super aangename en vriendelijke dames met een eerlijke en professionele aanpak. Ze zijn makkelijk en snel bereikbaar. Een absolute aanrader! ?


sean uit Walem

Bedank Leen

Bedankt Leen Van Kerckhoven, doe je goed!


Kar uit Vilvoorde

Briljant waard in immo

Erg vriendelijk en behulpzaam! Zeker een briljant waard in immo


Carine uit Vilvoorde

Luisterend oor

Ons twee SUPER DAMES DIONA EN LEEN alijdt parade met een luisterend de hoor ze hebben altijd een oplossing ze verdien een dikke ?????een nog een dikke DANK U


Jimpy uit Hombeek

dikke merci

Diona en Leen tween top Dames een super service nog een DIKKE MERCI Carine en Jean Pierre


Kurt uit Boortmeerbeek

enorme toegevoegde waarde

Een enorme toegevoegde waarde voor de verkoop van mijn vastgoed!

vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Heist op den berg vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde