MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS
vacature Office Manager Vastgoed - Management Assistant Immo - Medewerker customer support

Villa te koop in Mechelen

✓ Warme aanpak

✓ Bezoek in het weekend

✓ Gratis waardebepaling


Droomt u van een villadie te koop staat in Mechelen? Briljantimmo is al meer dan 15 jaar vastgoedspecialist en wij zijn actief in Mechelen. We kopen en verkopen mooie villa’s aan een faire prijs. We begeleiden u met veel enthousiasme en een warme aanpak naar uw nieuwe thuis. Van het zoeken naar een villa, te koop in Mechelen, die volledig aan uw noden en wensen voldoet, tot alle administratie en wettelijke verplichtingen in orde brengen: wij staan u bij met een persoonlijke aanpak en goede opvolging.

 

Bent u opzoek naar een immokantoor?

Contacteer ons

 

Bekijk nu ons aanbod voor een villa te koop in Mechelen

Bekijk ons mooie aanbod villa’s, te koop in Mechelen. Zoekt u het ook graag wat verder? We zijn actief op de immomarkt in Heist-op-den-Berg en ook in Zemst, ten zuiden van Mechelen. Bekijk ook zeker onze huizen in Elewijt, bij Zemst en in het nabijgelegen Eppegem. Naast villa’s verhuren we ook mooie huizen in Mechelen.

 immokantoor

 

We helpen u graag verder in ons kantoor

Klaar om te verhuizen naar uw nieuwe thuis: een villa, te koop in Mechelen? Bekijk zeker ook onze verkochte panden. Kom langs bij ons op kantoor in Elewijt of na afspraak in Heist-op-den-Berg. Of neem contact met ons op via info@briljantimmo.com, dan maken we samen een afspraak wanneer het voor u past. We staan sterk in de vastgoedmarkt in de regio. We kijken ernaar uit om van u te horen en u te begeleiden bij de zoektocht naar uw volgende thuis. 

 

vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Heist op den berg vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde