MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS GRATIS WAARDEBEPALING
GRATIS WAARDEBEPALING
Vacature Office Manager Vastgoed

vastgoed te koop:
appartement te Kampenhout


hoort bij 5941981

Project "Residentie Bergh"


ref: 5942786-6073730

Zeer ruim BEN appartement met 2(3) slpkmrs + privatieve tuin
€ 440.000
klaar om te starten

Bergstraat 53-55, 1910 Kampenhout

 • 2 kamers

 • tuin

 • garage

 • parking

 • terras

 • bewoon. opp.
  126 m²

 • AREI
  conform
meer technische details


Exclusieve BEN appartementen met grote, zuidoost/noordwest privé terrassen en/of tuin alsook een aangelegde parktuin met picknickplaats en wadi, uitsluitend toegankelijke voor de eigenaars. Alle appartementen zijn functioneel ingedeeld en voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers. Het project is voorzien van 9 ondergrondse parkeerplaatsen en 3 ondergrondse garageboxen. Er is voldoende parkeerplaats voor fietsen, stalling voor bakfietsen, moto’s en bromfietsen aanwezig. De inrit naar de ondergrondse garage is voorzien van elektronische verwarming (ideaal tijdens de wintermaanden). Centrale verwarming met modulerende warmtepomp via vloerverwarming met actieve koeling is inbegrepen. Zonnepanelen inbegrepen in de prijs! Laadpunt voor wagen voorzien. Alle appartementen voldoen aan een E-peil 20 of lager. Wat een aanzienlijke korting oplevert op de energiefactuur en bovendien zorgt voor 50% korting op het kadastraal inkomen de eerste 5 jaar!
Kies voor kwaliteit en laat RDS Construct jouw toekomstige appartement realiseren!
Reeds 25% gereserveerd! Wees er snel bij!
Jouw droom appartement staat klaar bij oplevering! Neem vandaag nog contact op voor meer informatie door te bellen naar 015 42 02 77.

Deel dit pand met uw vrienden:
Gebouw
parking binnen
parking buiten
In cijfers
toiletten - aantal
1
slaapkamer 1
13.2m²
slaapkamer 2
10.72m²
woonkamer
42.33m²
keuken
13.2m²
badkamer
6.22m²
Prijs & kosten
waarde pand - bedrag
€ 440000
Certificaten
EPC-klasse
A
vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde