MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS
vacature Office Manager Vastgoed - Management Assistant Immo - Medewerker customer support

vastgoed project:
nieuwbouw woning te Dendermonde

Project Vlietbergstraat woningen
nog 3 panden beschikbaar

Drie energiezuinige woningen met inpandige garage met 3 slpk
vanaf € 469.500

Vlietbergstraat , 9200 Dendermonde
Binnenkort bouwt RDS Construct deze 3 energiezuinige woningen omgeven door rustgevende velden, deze drie loten worden voorzien van vloerverwarming met modulerende warmtepomp lucht-water en zonnepanelen. Tevens een ventilatietype D. Een regenwaterput van 7000l met aansluitpunt naar de wasmachine en toilet. Een inpandige garage biedt plaats voor jouw wagen. Interesse? Contacteer ons reserveer nu jouw woning.
Er wordt gestreefd naar een E-peil 20 of lager. De woning voldoet volledig aan de nieuwe normen, hier woon je energiezuinig.
De woningen zijn functioneel ingedeeld. 0p het gelijkvloers treffen we een hal met toilet, een lichtrijke leefruimte met openkeuken en aangrenzend een functionele berging. Op de eerste verdieping treffen we 3 slaapkamers, een toilet en badkamer met bad en douche. LOT 2 heeft zelfs een slaapkamer met dressing en naastliggende badkamer en een extra doucheruimte voor de 2 andere slaapkamers. De afwerking kies je naar eigen smaak volgens de budgetten in het lastenboek.
De vaste trap naar de zolder boven biedt mogelijkheden voor extra opslagruimte of kan worden omgebouwd tot een extra hobbyruimte.
Geniet in het zonnetje op je aangenaam terras in de zonnige tuin uitkijkend op groen.
Het treinstation van Sint Gillis ligt op 15 minuten wandelafstand, winkel en trage wegen in de buurt.

Deel dit pand met uw vrienden:
Juridisch
onder BTW stelsel
Certificaten
EPC-klasse
A
vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Heist op den berg vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde