MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS
vacature Office Manager Vastgoed - Management Assistant Immo - Medewerker customer support
Project Wupstraat Muizen
Project Wupstraat Muizen
Project Wupstraat Muizen
Project Wupstraat Muizen
Project Wupstraat Muizen
Project Wupstraat Muizen

Project Wupstraat Muizen

nog 1 pand beschikbaar:
Wupstraat 36B LOT 2, Muizen
€ 575.000
Wupstraat 36A LOT 1, Muizen
OPTIE

vastgoed project:
nieuwbouw woning te Mechelen Muizen

Project Wupstraat Muizen
nog 1 pand beschikbaar
ref: 5951283-5985171

BEN woningen met zuidgerichte tuin met evt. inpandige garage
vanaf € 575.000
nieuwbouw project

Wupstraat , 2812 Mechelen Muizen
Altijd al gedroomd om wakker te worden met het gebrul van de leeuw of het gekir van de aapjes in een woning volledig naar jouw smaak? Dan is dit jouw kans! In de achtertuin van dierenpark Planckendael bouwt RDS Construct deze 2 half open BEN woningen op iets meer dan 5 are! De tuin is Zuid georiƫnteerd en kijkt achteraan uit op bomen of velden. Op wandelafstand van basisschool, supermarkt, treinstation met directe verbinding naar Brussel, Mechelen en Leuven en gelegen in een straat met zone 30.
De woningen beschikken vandaag over een ruime (inpandige) garage, open keuken met leefruimte met veel contact naar de tuin, gastentoilet, 3 slaapkamers op de verdieping, een badkamer met douche en bad. De ruime zolderruimte (vaste trap voorzien) biedt mogelijkheden voor speelkamer, bureauruimte, of eventueel zelfs 2 extra slaapkamers.
De woningen zijn klaar voor de toekomst dankzij de superisolerende beglazing (K 1.0), zonnepanelen, de centrale vloerverwarming mbv een modulerende warmtepomp lucht water (die dus ook voor koeling kan zorgen). Zo bekomt de woning een E peil van 20 of lager.
Een regenwaterput met infiltratieput worden voorzien alsook mooie budgetten om zelf je droomkeuken, badkamer en vloer te gaan uitkiezen. Dankzij RDS Construct, een gedegen en financieel gezonde firma, kies je voor vlot bouwproces en een kwalitatieve afwerking. Prijs is vast tot aan de oplevering van het project!
Specifieke noden? Contacteer ons en we kijken wat kan!

Deel dit pand met uw vrienden:
Juridisch
onder BTW stelsel
vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Heist op den berg vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde