MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS
Residentie Eppegem app. 0.1
Residentie Eppegem app. 0.1
Residentie Eppegem app. 0.1
Residentie Eppegem - duplex app. 0.2
VERKOCHT
Residentie Eppegem app. 1.2
VERKOCHT
Residentie Eppegem app. 1.1
VERKOCHT
Residentie Eppegem app. 0.1
VERKOCHT

vastgoed te koop:
gelijkvloerse verdieping te Zemst Eppegem


hoort bij 5837383

Residentie EppegemGelijkvloers appartement met 3 slaapkamers en tuintje
€ 379.000
klaar om te starten
VRIJ: bij oplevering

Grimbergsesteenweg 3, 1980 Zemst Eppegem

  • 3 kamers

  • tuin

  • terras

  • bewoon. opp.
    115 m²

  • AREI
    nee
meer technische details


In een kleine residentie vind je dit schitterende gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers afgewerkt tot in de puntjes.
Dankzij de grote raampartijen achteraan danst het licht hier heerlijk binnen en maakt direct contact met de privatieve tuin en een ruim, aangelegd terras.
De open keuken, naar eigen smaak te kiezen, maakt deze ruimte compleet. Verder bestaat het appartement uit 3 mooie slaapkamers, een koele berging, badkamer en gastentoilet.

Geen voorfinanciering nodig.
Staanplaats en kelder verplicht aan te kopen.

Verlaagd BTW tarief nog voor een bepaald deel mogelijk!

Bel Briljantimmo voor meer informatie!Deel dit pand met uw vrienden:
vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Heist op den berg vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde