MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS
Project Breendonk woningen
Project Breendonk woningen
Project Breendonk woningen
Project Breendonk woningen
Project Breendonk woningen
Project Breendonk woningen

Project Breendonk woningen

nog 2 panden beschikbaar:
Lot 3 woning Breendonkstraat, Willebroek
€ 369.500
Lot 1 woning Breendonkstraat, Willebroek
€ 387.500
Lot 2 woning Breendonkstraat,Londerzeel
OPTIE

vastgoed project:
nieuwbouw woning te Willebroek

Project Breendonk woningen
nog 2 panden beschikbaar

Betaalbare ruime BEN-woningen met 3 slpkmrs + garage
vanaf € 369.500
terrein klaar voor constructie

Breendonkstraat 172, 2830 Willebroek
Ruime energiezuinige nieuw te bouwen woningen van de kwalitatieve hand van RDS CONSTRUCT. Deze schitterende BEN woningen liggen op wandelafstand van scholen en supermarkten. Zeer vlotte bereikbaarheid naar A12 met directe verbinding Antwerpen - Brussel. De afwerking wordt naar eigen smaak gekozen. Hiervoor zijn ruime budgetten voorzien. Je wagen of je fiets(en) krijgt zijn plekje in de inpandige garage van de woning!
Kies voor jouw energiezuinige nieuwbouwwoning op maat voorzien van zonnepanelen en ventilatiesysteem D. Geniet van 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar.
PRIJSVAST!

Deel dit pand met uw vrienden:
Juridisch
onder BTW stelsel
vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Heist op den berg vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde