MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS
Project woningen Cleo Martelarenstraat
Project woningen Cleo Martelarenstraat
Project woningen Cleo Martelarenstraat
Project woningen Cleo Martelarenstraat
Project woningen Cleo Martelarenstraat

Project woningen Cleo Martelarenstraat

nog 1 pand beschikbaar:
Woning Cleo -Martelarenstraat (links)
VERKOCHT
Woning Cleo links Martelarenstraat (rechts)
€ 475.000

vastgoed project:
huis te Vilvoorde Peutie

Project woningen Cleo Martelarenstraat
nog 1 pand beschikbaar
ref: 5303497

Nieuw te bouwen HOB woningen
vanaf € 455.000

Martelarenstraat 81/83, 1800 Vilvoorde Peutie
Schitterende HOB nieuwbouwwoningen te Peutie nabij Vilvoorde. De werken zijn reeds gestart. Laatste woning beschikbaar. Verlaagd BTW tarief aan 6% nog mogelijk!

Rustig gelegen nabij de Lindenstraat, op wandelafstand van het bruisende dorpshart. De rustige locatie biedt de mogelijkheden een mooie natuurwandeling door het Hellebos te maken. Alsook vlakbij Vilvoorde met verschillende invalswegen, winkels, restaurants. De woningen worden zeer energiezuinig gebouwd met individuele afwerking, dit wil zeggen; de vloeren, keuken en sanitaire toestellen moeten nog zelf gekozen en geïnstalleerd worden. De koper is hier helemaal vrij in! 

Het project bestaat uit 2 nieuw te bouwen woningen met warmtepomp voor vloerverwarming en warmwaterbereiding. 
Indeling: op het gelijkvloers is een inkom met WC, ruime berging en een zeer lichtrijk en ruim open woongedeelte met zicht op een private zuid gerichte tuin.
Op de eerste verdieping vind u  3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, badkamer, aparte wc en een 2de berging. 

Contacteer ons voor verdere inlichtingen en informatie op de VIP nieuwbouwlijn gsm 0471/64.54.49 of info@briljantimmo.be.
Wees er snel bij!


Deel dit pand met uw vrienden:
vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Heist op den berg vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde