MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS

vastgoed te koop:
appartement te Willebroek


hoort bij

Project Residentie Camille


ref: 5398137

App met 2 slpkmrs berging en parkeerplaats: €343.582 all in
€ 284.500
terrein klaar voor constructie
VRIJ: bij oplevering

Camille Huysmansstraat 66-68, 2830 Willebroek

  • 2 kamers

  • terras

  • bewoon. opp.
    94 m²

  • AREI
    conform
meer technische details


Binnenkort bouwt RDS Construct op wandelafstand van centrum Willebroek, sportcentrum en Albert Heijn deze energiezuinige Residentie Camille nieuwbouw residentie.
PRIJSVAST doorheen de ganse bouwwerken! Prijs is INCLUSIEF parkeerplaats 6 en berging 4 en een gezamenlijke fietsenberging. Start van de werken april-mei 2023.
Gelegen op de 1ste verdieping van een klein gebouw met slechts 7 eenheden vind je dit pareltje van 84 m² Met een mooi raampartij dat uitgeeft op het grote terras achteraan zodat je leefruimte extra verlengd en verlicht wordt. Daarnaast heeft appartement 6 een mooie inkomhal, gastentoilet, mooie ruime slaapkamers, badkamer met mooie budget kies je jouw badkamer naar eigen smaak.
Deze appartementen zijn gelegen op een toplocatie, dicht bij verschillende invalswegen, winkels en Europaplein. Mag het iets sportiever? Dan kan je terecht op het sportterrein achter de hoek of zwembad Dolfijntje.
Om te voldoen aan een Bijna Energie Neutraal app, worden er voldoende zonnepanelen voorzien met 1 omvormer per app. E-peil 20 of lager, wat een aanzienlijk lager energiefactuur betekent en eveneens een korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar. Prijs is INCLUSIEF parkeerplaats 7 en berging 4 . Prijs is excl. registratierechten, notariskosten.

Deel dit pand met uw vrienden:
Gebouw
bouwjaar
2023
parking buiten
Basisuitrusting
keuken
type verwarming
individueel
dubbele beglazing
type verwarming
gas cv
badkamer
alle comfort
videofoon
Juridisch
servitude
vonnissen
bestemming gebouw - type
privé - woning
terrein - bestemming
woongebied
dagvaarding
onder BTW stelsel
Aansluitingen
riolering
electriciteit
gas
telefoonbekabeling
water
Technische uitrusting
type schrijnwerkerij
pvc
Omgeving
type buurt
stadskern
type buurt 2
centraal
oriëntatie van de voorgevel
noordoosten
o-peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Woonomgeving
winkels in de buurt
scholen in de buurt
openbaar vervoer in de buurt
strand in de buurt
sportcentrum in de buurt
Certificaten
EPC unieke code
nieuwbouw
vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Heist op den berg vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde