MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS
vacature Office Manager Vastgoed - Management Assistant Immo - Medewerker customer support
IN DE KIJKER
Project Residentie Damstraat
Project Residentie Damstraat
Project Residentie Damstraat
Project Residentie Damstraat
Project Residentie Damstraat
Project Residentie Damstraat
Project Residentie Damstraat
Project Residentie Damstraat

Project Residentie Damstraat

2 panden beschikbaar:
Damstraat
€ 485.000
Damstraat 51
€ 485.000

vastgoed project:
huis te Vilvoorde

Project Residentie Damstraat
2 panden beschikbaar

Sleutel op de deur nieuwbouwwoningen met 3 slplk, future proof label A
vanaf € 485.000
VRIJ: bij oplevering

Damstraat 51, 1800 Vilvoorde
Twee stijlvolle nieuw te bouwen future proof ‘sleutel op de deur’ woningen met 3 slaapkamers en zolder. Deze energiezuinige woningen worden voorzien van vloerverwarming (warmtepomp) ventilatiesysteem type D en zonnepanelen, aluminum ramen. Energieneutraal en lager. Bruto bewoonbare oppervlakte 163m². Hier verhuisd u zorgeloos gezien de woningen een professionele schilderbeurt krijgen voor de definitieve oplevering en tevens voorzien zijn van een aangelegde tuin. Dit omvat zowel het terras, de tuinafsluitingen, het gazon.
Korting van 100% op de roerende voorheffing gedurende vijf jaar. Aankoop onder 6% BTW tarief mogelijk indien voldaan aan de voorwaarden. Prijzen zijn exclusief notariskosten, en kosten, aansluitingskosten nutsvoorzieningen en riolering.
Indeling, op het gelijkvloers: inkomhal met vestiaire, apart toilet, ruime leef-/eetruimte met open keuken, bergruimte voor fietsen. Op de eerste verdieping: 1 master-bedroom en 2 slaapkamers/dressing, badkamer met dubbele lavabo en douche en toilet. Op de tweede verdieping is er een zolder met polyvalente ruimte van 33m² voorzien van een betonnen vloer. Onthaasten doe je op het aangelegde terras en tuin.
Strategische ligging, net buiten de stadskern van Vilvoorde. Openbaar vervoer, school en supermarkt op wandelafstand. Vlakbij de E19 richting Antwerpen en Brussel
contacteer ons voor de voorwaarden op de VIP nieuwbouwlijn gsm 0471/645449. Wees er snel bij!

Deel dit pand met uw vrienden:
vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Heist op den berg vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde