MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS
vacature Office Manager Vastgoed - Management Assistant Immo - Medewerker customer support

Huis te koop in Steenokkerzeel

✓ Warme aanpak

✓ Bezoek in het weekend

✓ Gratis waardebepaling


Zoekt u een huis, te koop in Steenokkerzeel? Wij helpen u graag verder in uw zoektocht. Met meer dan 15 jaar ervaring, een uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en constante bijscholing zit u bij ons op de goede plaats. Met een persoonlijke aanpak en veel enthousiasme begeleiden we u naar het huis van uw dromen, te koop in Steenokkerzeel. 

 

Bent u opzoek naar een immokantoor?

Contacteer ons

 

Huis te koop in Steenokkerzeel en omstreken

Naast een huis te koop in Steenokkerzeel kunnen we u heel wat meer interessante immo aanbieden. Kijk bijvoorbeeld eens tussen ons huizen te koop in Heist-op-den-Berg. Bekijk ook onze huizen in Zemst, bij Elewijt. Wilt u graag een woning verkopen, bijvoorbeeld in het nabijgelegen Vilvoorde? Of hebt u een huis dat u wilt laten schatten in Mechelen? Daarbij helpen we graag. We starten met een gratis schatting. Dan bent u vrij om te beslissen of we verder in zee gaan. 

 immokantoor

 

Boek uw afspraak en start de zoektocht naar uw droomwoning

Klaar om samen uw droomhuis te zoeken? Wij bij Briljantimmo in elk geval wel. Bekijk zeker onze recensies en de woningen die we al verkocht hebben. Als u nog vragen hebt kan u terecht op 015 420 277, of bij ons in Elewijt tijdens de kantooruren. U kan ook altijd een afspraak boeken buiten de kantooruren. We verwelkomen u graag en kijken er naar uit samen een prachtige woning te vinden.

 

vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Heist op den berg vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde