MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS
vacature Office Manager Vastgoed - Management Assistant Immo - Medewerker customer support

Huis te koop in Elewijt

✓ Warme aanpak

✓ Bezoek in het weekend

✓ Gratis waardebepaling


Bij ons bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar een huis of huizen, te koop in Elewijt. Briljantimmo heeft al meer dan 15 jaar ervaring. Met ervaring en constante bijscholing hebben we een uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt. Daarom zijn wij de ideale partner om een huis, te koop in Elewijt, te zoeken. We staan u bij met raad en daad en begeleiden u gedurende het hele aankoopproces met veel enthousiasme.

 

Bent u opzoek naar een immokantoor?

Contacteer ons

 

Huis te koop in Elewijt en andere gemeentes

Naast huizen te koop in Elewijt, hebben we van heel wat andere gemeentes huizen in ons portfolio. We delen ze graag met u. Zoekt u het in de buurt, dan tonen we u graag onze huizen te koop in Zemst. Ook in het nabijgelegen Vilvoorde of in het mooie Boortmeerbeek hebben we enkele woningen te koop. Als u het graag wat verder zoekt, kan u terecht in ons kantoor in Heist-op-den-Berg. Ook hier hebben we heel wat mooie woningen, te koop in Heist-op-den-Berg.

 

Uw huis te koop zetten of verkopen in Elewijt en omstreken

Wilt u graag uw huis verkopen? Ook daarvoor zit u bij ons goed. We schatten uw woning gratis. Dan kan u beslissen of u tevreden bent met onze service, en of we samen verder gaan met de verkoop. Bij zowel de aankoop als de verkoop van uw woning, helpen we u graag verder. We stellen samen een uitgebreid aankoop -en verkoopplan op. We nemen alle administratie en wettelijke verplichtingen voor onze rekening. Zo besparen we u heel wat kopzorgen. U kunt dus stressvrij uw woning verkopen, of samen met ons zoeken naar een nieuwe woning.

 immokantoor

 

Boek een afspraak en start uw zoektocht

Helemaal klaar om uw zoektocht naar huizen te koop in Elewijt te starten? We staan u bij gedurende het hele proces. Boek een afspraak en kom langs in ons kantoor in Elewijt. We verwelkom u graag. Hebt u nog vragen? Contacteer ons via info@briljantimmo.com, dan krijgt u snel antwoord. Samen zoeken we het huis van uw dromen.

 

vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Heist op den berg vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde