MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS
vacature Office Manager Vastgoed - Management Assistant Immo - Medewerker customer support

Grond te koop in Zemst

✓ Warme aanpak

✓ Bezoek in het weekend

✓ Gratis waardebepaling


Op zoek naar een mooi stuk bouwgrond of een grond te koop in Zemst? Briljantimmo is uw ideale partner bij het kopen van grond of bouwgrond in Zemst of Elewijt. We helpen u graag verder tijdens het hele aankoopproces. Met meer dan 15 jaar ervaring en constante bijscholing bouwden we een serieuze expertise en kennis van de arbeidsmarkt op. We staan u met veel enthousiasme bij tijdens het maken van uw beslissingen. Een bouwgrond of grond te koop zetten of zelf kopen in Zemst verloopt bij ons vlot, met goede communicatie en duidelijke afspraken.

 

Bent u opzoek naar een immokantoor?

Contacteer ons

 

Grond of bouwgrond te koop in Zemst en nog meer immo-aanbod

Als ideale partner voor al uw immo-noden bieden we u graag ook elders woningen of gronden te koop aan. We verkopen mooie huizen in Heist-op-den-Berg. Daarnaast verkopen we ook andere immo in Heist-op-den-Berg, zoals gronden. We verkopen huizen in Steenokkerzeel en in deelgemeente Perk. Blijft u liever in Zemst, maar wilt u geen bouwgrond kopen of grond te koop zetten? We kopen en verkopen hier ook knappe woningen in Zemst. Bekijk zeker ons volledige aanbod.

 immokantoor

 

Kom langs in ons kantoor

We ontvangen u met plezier in ons kantoor in Elewijt tijdens de kantooruren. U wilt buiten de kantooruren komen? Maak dan een afspraak. U kan ook op afspraak terecht in ons kantoor in Heist-op-den-Berg. Hebt u nog vragen? Contacteer ons voor meer info. U mag ons ook altijd bellen op 015 420 277, om een afspraak te maken. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Heist op den berg vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde