MAIL ONS +32 15 420 277 BEL ONS
vacature Office Manager Vastgoed - Management Assistant Immo - Medewerker customer support

Afbraakwerken Mechelen

✓ Warme aanpak

✓ Bezoek in het weekend

✓ Gratis waardebepaling


Zoekt u iemand om u bij te staan in afbraakwerken in Mechelen, Zemst of Vilvoorde? Of een koper voor uw afbraakwerf? Ons immokantoor in Elewijt staat u graag bij. Bij Briljantimmo kan u rekenen op open en eerlijke communicatie. Met onze ervaring en expertise zijn we heel goed op de hoogte van wat er speelt op de vastgoedmarkt. We regelen de verkoop van uw afbraakwerf of uw afbraakwerken in Mechelen, Zemst of Vilvoorde tot in de puntjes. We nemen alle administratie voor onze rekening. Bij ons bent u in goede handen.

 

Bent u opzoek naar een immokantoor?

Contacteer ons

 

Afbraakwerken in Mechelen, Vilvoorde of Zemst

Wij kopen afbraakwerven of gronden waar afbraakwerken op zijn in Mechelen, in Zemst, in Vilvoorde en omstreken. Daarnaast hebben we ook heel wat andere mooie immo-mogelijkheden. Bekijk onze immo in Heist-op-den-Berg, en onze huizen te koop in Zemst. Of bekijk ons aanbod  huizen te koop in deelgemeente Elewijt. In nabijgelegen gemeentes of dorpen zoals het pittoreske Perk hebben we ook huizen te koop, en bekijk ons aanbod huizen te koop in Muizen. Wat uw noden en wensen ook zijn, wij hebben er vast de oplossing voor. Als u een grond of woning wilt verkopen, bieden we u een gratis schatting aan. U kan dan zelf kiezen of u tevreden bent van onze service, en verder in zee wilt gaan.

 immokantoor

 

Kom langs om uw project te bespreken

Of u nu afbraakwerken wilt uitvoeren in Mechelen, Zemst of Vilvoorde, of in het bezit bent van een afbraakwerf die u wilt verkopen, u kan bij ons terecht. Kom langs in ons kantoor in Elewijt tijdens de kantooruren, of boek een afspraak om langs te komen buiten de kantooruren of in ons kantoor in Heist-op-den-Berg. Hebt u nog vragen? U kan ons contacteren om meer info aan te vragen. Bekijk onze recensies en contacteer ons vandaag nog om samen te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We horen graag van u!

 

vastgoed kopen in Beerzel vastgoed kopen in Bonheiden vastgoed kopen in Boortmeerbeek vastgoed kopen in Elewijt vastgoed kopen in Eppegem vastgoed kopen in erps-kwerps vastgoed kopen in Haacht vastgoed kopen in Heist op den berg vastgoed kopen in Hever vastgoed kopen in Hofstade vastgoed kopen in Hombeek vastgoed kopen in Humbeek vastgoed kopen in Kampenhout vastgoed kopen in Keerbergen vastgoed kopen in Leest vastgoed kopen in Mechelen vastgoed kopen in Muizen vastgoed kopen in Onze-lieve-Vrouw-Waver vastgoed kopen in Perk vastgoed kopen in Putte vastgoed kopen in Rijmenam vastgoed kopen in Schiplaken vastgoed kopen in Sint Katelijne Waver vastgoed kopen in Steenokkerzeel vastgoed kopen in Weerde vastgoed kopen in Zemst vastgoed kopen in puurs vastgoed kopen in willebroek vastgoed kopen in blaasveld vastgoed kopen in rumst vastgoed kopen in bornem vastgoed kopen in Vilvoorde